Nieuwsoverzicht

22-11-2014

De uitslag van de Minioren Club Meet in Dordrecht is geplaatst in de wedstrijdkalender. In de einduitslag is De Devel als 1e geƫindigd met 1602.29 punten, De Lansingh 2e met 1701.50 punten en Poseidon'56 3e met 1736.66 punten.

20-11-2014

Voorafgaand aan het zwemseizoen zijn alle limieten voor de verschillende Regiokampioenschappen bekend gemaakt. Inmiddels heeft ook de KNZB de limieten voor de NK en NJJK korte baan bekend gemaakt. Het blijkt dat de Regiolimieten op een aantal afstanden scherper zijn dan de limieten voor de NK / NJJK.

16-11-2014

Tijdens de TC vergadering begin juni in Nieuwerkerk a/d IJssel is verteld dat Regio West uitsluitend medailles bij kampioenschappen gegraveerd zal uitreiken. De medailles bij de andere wedstrijden worden voorzien van een sticker. Ongetwijfeld heeft u gemerkt dat de medailles bij de Regiocompetitie niet voorzien waren van een sticker. Dat was uiteraard niet de bedoeling.

03-11-2014

Na de eerste twee rondes van de Regio West competitie is de tussenstand opgemaakt, en zijn ook de poule-indelingen voor ronde 3, 4 en 5 bekend! Alle informatie over de Regio West competitie is te vinden in op de aparte pagina's over deze wedstrijden.

27-10-2014

Sinds het begin van dit seizoen is er een centraal e-mail adres voor het inzenden van de jurybladen naar de Regio West. Voor de accurate verwerking van de e-mails door de RZO is het noodzakelijk om de onderwerpregel van de e-mail volgens een vast patroon in te vullen. Tot nu toe doet ongeveer de heflt van de inzenders het goed, maar het kan dus beter. De juiste procedure staat op de Regio website.

27-10-2014

Bij de zwemverenigingen in Regio West is de vraag uitgezet voor het actualiseren van de contactgegevens van de official coordinatoren en van de technische commissies/wedstrijdsecretariaten van de verenigingen. Tevens wordt toestemming gevraagd om als service deze contactgegevens te publiceren op de Regio West website. Op dit moment heeft bijna de helft van de verenigingen gereageerd.
Heeft uw vereniging nog niet gereageerd, stuur dan een e-mail naar het secretariaat wedstrijdzwemmen van Regio West.

2 pagina's1 2 >