Nieuwsoverzicht

27-10-2014

Sinds het begin van dit seizoen is er een centraal e-mail adres voor het inzenden van de jurybladen naar de Regio West. Voor de accurate verwerking van de e-mails door de RZO is het noodzakelijk om de onderwerpregel van de e-mail volgens een vast patroon in te vullen. Tot nu toe doet ongeveer de heflt van de inzenders het goed, maar het kan dus beter. De juiste procedure staat op de Regio website.

27-10-2014

De RZO heeft bij de zwemverenigingen in Regio West de vraag uitgezet voor het actualiseren van de contactgegevens van de official coordinatoren en van de technische commissies/wedstrijdsecretariaten van de verenigingen. Tevens wordt toestemming gevraagd om als service deze contactgegevens te publiceren op de Regio West website. Op dit moment heeft bijna de helft van de verenigingen gereageerd.
Heeft uw vereniging nog niet gereageerd, stuur dan een e-mail naar de RZO.

27-10-2014

In september 2014 heeft de RZO de jaarlijkse, verplichte applicatie-bijeenkomsten voor (aankomende) scheidsrechters en kamprechters georganiseerd. Van deze bijeenkomsten is nu het Verslag beschikbaar.

22-10-2014

De Regio Winterkampioenschappen worden georganiseerd in het nieuwe zwembad Blokweer in Alblasserdam. Voor veel zwemmers, ploegleiders en ouders zal dit een eerste kennismaking zijn met dit bad.

11-10-2014

Op de Regiowebsite is een beschrijving opgenomen van de procedure die dit seizoen wordt gehanteerd voor de indeling van officials voor de Kop van de Jury voor Regiowedstrijden.

08-10-2014

Dat is het thema voor de Minioren Club Meet die op 22 november (Dordrecht) en 23 november (Den Haag) georganiseerd wordt.

2 pagina's1 2 >