Nieuwsoverzicht

07-8-2017

KNZB Regio West is op zoek naar een nieuwe secretaris!

Als secretaris van Regio West vertegenwoordig je op vrijwillige basis samen met de voorzitter en penningmeester de regio in het dagelijks bestuur. Je vergadert gemiddeld één keer per maand afwisselend met het dagelijks bestuur en het voltallige bestuur van de regio. Je verricht en coördineert organisatorische, secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van het regiobestuur. Je zoekt en onderzoekt informatie betreffende actuele onderwerpen en werkt voorstellen uit voor bestuurs-en regioraadvergaderingen. Daar waar nodig ontvang je ondersteuning van de administratief medewerker van de regio.

Meer informatie over deze functie is te vinden in de vacature.

11-7-2017

Op het FINA congres in juli, tijdens de WK, worden de nieuwe technisch figuren voor synchroonzwemmen gepresenteerd. Deze figuren zijn van belang voor de nieuwe uitvoeringen en het halen van limieten!

21-6-2017

Na de zomerstop zal een cursus Team Manager georganiseerd worden. 

21-6-2017

Op 8 juni 2017 vond in Nieuwerkerk a/d IJssel de jaarvergadering wedstrijdzwemmen voor Regio West plaats.

14-6-2017

KNZB Regio West heeft een eigen Facebook-pagina, waar vanaf heden ook de waterpolo-updates geplaatst zullen worden. 

12-6-2017

De afdeling Synchroonzwemmen van Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ werd afgelopen weekend tijdens de Synchrobeat (NK 9-15 jr) en NK Combo niet alleen zesmaal Nederlands Kampioenschappen, maar ontving ook nog eens de KNZB-beker van de Landelijke Verenigingscompetitie. De KNZB reikt deze beker uit aan de best presterende vereniging bij interregio-(red: landelijke)wedstrijden Synchroonzwemmen in het afgelopen seizoen.

9 pagina's1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »