Nieuwsoverzicht

13-3-2018

Voor het Schoonspringen staan binnenkort de wedstrijd om de Regiobokaal en de Combi-jokerwedstrijd op het programma.

Voor de Regiobokaal op 17 en 18 maart is het voorlopige programma te downloaden via de Wedstrijdkalender. Voor de Combi-jokerwedstrijd op 8 april is via dezelfde pagina de uitnodiging en het sprongprogramma te downloaden.

Alle springers alvast veel succes!

10-3-2018

Indien er door het KNMI, in geheel of gedeeltelijk Nederland, een weeralarm (code oranje of rood) wordt afgegeven, zal de KNZB en haar Regio’s een vastgesteld werkwijze hanteren. 

06-3-2018

Op 22 maart 2018 vindt de jaarlijkse Regioraad van Regio West plaats bij Conferentiecentrum Dekker aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer.

De vergaderstukken zijn te downloaden op de pagina van het Regiobestuur.

01-3-2018

Wil je meer weten over het schrijven van trainingen? Op welke manier bouw je een training op en waarom zou je op een bepaalde dag nu juist een duurtraining of een snelheidstraining doen? Bij de bijscholing “Schrijven van trainingen”, speciaal voor trainers Wedstrijdzwemmen niveau 2 nemen we je mee in de wereld van trainingszones, herhalingen, rust, in- en uitzwemmen en het stimuleren van je sporters om tot het uiterste te gaan.

22-2-2018

Alle gegevens voor de Regiokampioenschappen lange baan zijn gepubliceerd.

19-2-2018

Al eerder brachten wij u op de hoogte van onze Regioraad op 22 maart a.s. Naast een formeel gedeelte, waarin wij u de vergaderstukken zullen presenteren, willen wij onze Regioraad dit keer ook een informeel karakter geven, zodat meer tweerichtingsverkeer ontstaat.

Wij roepen u als vereniging op om mee te doen aan onze ‘Best practice’ wedstrijd en hiervoor uw leukste/meest aansprekende (uitgevoerde) idee of activiteit met ons te delen!

9 pagina's1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »