Nieuwsoverzicht

09-7-2018

Het seizoen zit er op en iedereen zal de aankomende weken gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Zowel de commissie- als de bestuursleden van de regio zullen hierdoor beperkt bereikbaar zijn.

Het regiobureau is gesloten van 11 juli tot 1 augustus.

Wij wensen u allen een fijne vakantie toe.

30-6-2018

Merel Leuring (AZC) en Maria Lorenzini (ACZ) geven een demo.

Afgelopen zaterdagavond 23 juni hebben Maria (ACZ) en Merel (AZC) een demonstratie gegeven van hun duet op een 60-jaar feestje. Dit gebeurde in een privézwembad in de tuin in Rotterdam-Kralingen waar het feest plaatsvond.
Het verzoek hiervoor was gekomen naar aanleiding van de ACZ-duet demo vorig jaar bij een bruiloft in het privézwembad van het bruidspaar door Marleen Brandhorst en Laura van Meel.
Er komen steeds meer (bijzondere) verzoeken binnen voor demonstraties bij ACZ. Daar zijn ze superblij onze sport te mogen tonen en dat er steeds weer zwemmers bereid zijn om hun sport te promoten.

merelmaria 1merel maria 2

 

17-6-2018

Zaterdag 16 en zondag 17 juni waren de NK Synchro Beat en NK Vrije Combinatie in Hoofddorp.
Het was een succesvol weekend soli age Iduet age Iploeg age Iploeg age II.

Alle verenigingen deden mee uit onze regio
 

13-6-2018

Graag informeert het Regiobestuur u kort over de besproken punten in haar bestuursvergadering. Hieronder vindt u de highlights van de vergadering van 17 mei jl. Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van één van onderstaande punten dan kunt u deze mailen naar: secretaris@knzbwest.nl

01-6-2018

Doe mee met de zomeropleiding trainer wedstrijdzwemmen niveau 3! In één week wordt de lesstof behandeld: pvb 3.1 het geven van zwemtraining, pvb 3.2 coachen bij wedstrijden en pvb 3.4 aansturen assisterend kader.

31-5-2018

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Ook zwemverenigingen moeten aan deze wetgeving voldoen. Om tijdig aan de nieuwe regelgeving te voldoen, moet elke vereniging stappen ondernemen.

9 pagina's1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »