Nieuwsoverzicht

15-10-2020

Er gelden sinds 13 oktober strengere Corona-maatregelen in Nederland en die hebben ook consequenties voor onze zwemsport. Volgens de maatregelen mogen er de komende 4 weken geen wedstrijden worden georganiseerd.

07-10-2020

Op zondag 11 oktober worden in Den Haag en Leiden de eerste Niveauwedstrijden van het seizoen gezwommen. Door alle Corona maatregelen zal dit in sterk gewijzigde vorm zijn.

06-10-2020

Er zijn veel senioren afgemeld voor de Inerregio Senioren.

Er is daarom besloten de wedstrijd te draaien met maar twee jurypanels.

De volgende juryleden zijn hierdoor afgevallen, die wel opgegeven waren.

Mw. Janny Leuring                          (AZC))

 Mw. Marilou Schouten                 (GZC Donk)

 Mw. Antoinette Sijben                 (ACZ)

Hr. Patrick Sijben                            (ACZ)

 

27-9-2020

De eerste grote wedstrijd van het synchroonzwemmen binnen de beperkingen van de 1,5 m samenleving, in het nieuwe zwembad Aquapelle, was een geslaagd evenement!

23-9-2020

De Regio Wedstrijdzwemcommissie heeft een aantal belangrijke beslissingen genomen over zwemwedstijden die door de regio georganiseerd worden. De beslissingen vloeien voort uit de extra Corona-maatregelen die in Nederland en binnen de veiligheidsregio's van kracht zijn.

04-9-2020

Na een korte en heftige ziekteperiode is Jan Post, oprichter van Zwemvereniging de Duck, op donderdag 27 augustus jl. overleden. 

Wij willen Jan Post grote dank uitbrengen voor al zijn inzet en alles wat hij betekend heeft binnen het waterpolo en in zijn algemeen voor de zwemsport en wensen zijn familie en nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

De crematie heeft in besloten kring plaats gevonden.

9 pagina's1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »