Regioraad Regio West

Op woensdag 27 maart vindt onze jaarlijkse Regioraad plaats in Conferentiecentrum Dekker aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer. We starten net als vorig jaar vroeg in de avond en ontvangen iedereen graag vanaf 18.00 uur met soep en broodjes. Dat stelt één ieder in de gelegenheid om direct vanuit het werk aan te sluiten en bijtijds weer thuis te zijn.

Alle regiobestuursleden zijn vanaf 18.00u aanwezig. Heb je vragen over de jaarverslagen en/of de financiën? Stel ze dan gerust aan hen.

Tijdens de inloop kun je op de Top & Tip Muur aangeven wat je vindt dat de Regio West organisatie het afgelopen jaar goed (top) heeft gedaan. Waren er dingen die je graag anders had gezien, laat dan een tip achter. Wat ging niet goed (genoeg) en hoe kan het beter?

Om 19.00 uur vangt de vergadering aan en naar verwachting ronden we deze om 21.25 uur af, waarna wij iedereen graag nog uitnodigen voor een drankje ter afsluiting.

De agenda voor de Regioraad is vinden via deze link. Zo’n twee weken voor de vergadering publiceren we daar ook de (financiële) jaarverslagen.

Wij hopen zoveel mogelijk verenigingen uit de regio te mogen begroeten op 27 maart. In verband met de organisatie horen wij graag of je aanwezig bent. Je kunt je aan- of afwezigheid doorgeven aan het regiobureau via regiobureau@knzbwest.nl