Regioraad West – 22 maart 2018
11-01-2018

Graag nodigen wij u uit voor onze Regioraad, de algemene ledenvergadering van Regio West. Deze staat dit jaar gepland op donderdag 22 maart a.s. en vindt plaats bij Conferentiecentrum Dekker aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer.

De Regioraad zal dit jaar anders van opzet zijn, waarbij wij hopen vertegenwoordigers van alle verenigingen binnen Regio West te mogen verwelkomen.

Wij starten dit keer vroeg in de avond en ontvangen u graag vanaf 18.00 uur met soep en broodjes. Dat stelt u in de gelegenheid om direct vanuit het werk aan te sluiten en bijtijds weer thuis te zijn.

Om 19.00 uur vangt de vergadering aan en naar verwachting ronden we deze om 21.00 uur af, waarna wij u nog uitnodigen voor een drankje ter afsluiting.

Wij streven de gehele avond naar een informele sfeer, waarbij wij u graag in de gelegenheid stellen om zowel voor als na de vergadering in gesprek te gaan met bestuurs- en commissieleden of collega verenigingen.

‘Best Practice’ wedstrijd

Hoe fijn zou het zijn om goede ideeën met andere verenigingen te delen? Om dit te stimuleren schijft het regiobestuur een ‘Best Practice’ wedstrijd uit en vraagt u als vereniging uw leukste/meest aansprekende uitgevoerde idee of activiteit voor 1 maart a.s. in te dienen om zo kans te maken op de ‘Best Practice bokaal’ en/of een geldprijs. Denk aan thema’s als ‘vinden en binden’, ‘organiseer en beleef’ of het gebruik van social media. Het regiobestuur zal de drie beste ideeën nomineren en de betreffende verenigingen vragen hun idee te presenteren tijdens de Regioraad. De aanwezige verenigingen mogen daarna hun stem uitbrengen, waarna de voorzitter van de Regio de ‘Best practice bokaal’ en de geldprijzen zal uitreiken.

Aanmelden voor de Regioraad en het indienen van uw beste idee of activiteit kunt u sturen naar regiobureau@knzbwest.nl.

Het regiobestuur verwelkomt u graag op 22 maart a.s.

Regioraad2018