Regioraad goed bezocht
27-03-2018

Donderdag 22 maart vond de Regioraad plaats. De vernieuwde opzet trok veel belangstellenden. Met een stijging van maar liefst 260% aan aanwezigen kijkt het regiobestuur tevreden terug op een geslaagde avond.

Om 18.00 uur werd gestart met soep en broodjes. Hierdoor konden de aanwezigen direct vanuit het werk aansluiten en werd ruimte gecreëerd om met elkaar in gesprek te gaan.

Stipt om 19.00 uur ging de Regioraad van start met een openingswoord van de voorzitter. Naast het vaststellen van de jaarstukken werden de aanwezigen meegenomen in de uitrol van het strategisch plan van de KNZB naar een jaarplan voor de regio. Ook de uitkomst van het communicatieonderzoek wat de regio uit heeft laten voeren, werd gedeeld.

De vooraf uitgeschreven ‘Best Practice’ wedstrijd bleek een groot succes. Maar liefst 10 geweldige voorbeelden van goede ideeën werden ingestuurd. De drie meest aansprekende en inspirerende activiteiten en/of werkwijze werden deze avond gepresenteerd door de betreffende verenigingen.

Door Water Fit sleepte de meeste stemmen binnen en won hiermee de ‘Best Practice award’ en een geldprijs van € 500,-, gevolg door DSZ en MNC. Binnenkort zullen alle 10 de voorbeelden te vinden zijn op onze website.

Regioraad 2018