E-clinic waterpolo in Den Haag
05-02-2019

De Regionale WaterPoloSchool van de KNZB Regio West (RWPS) heeft op 3 februari een gratis clinic aangeboden voor de E-jeugd (2008/2009/2010). Er namen 80 meisjes en jongens uit de gehele Regio West aan deel. Het Hofbad in Den Haag was daarom goed gevuld!

E-Clinic Den Haag

Een gevarieerde waterpolo- training met aandacht voor oefen-, test- en spelvormen onder deskundige begeleiding van Paul Metz. Voorafgaande aan de training zijn de trainers van de verenigingen bijgeschoold door Paul. Ook deze bijscholing was gratis.

Voor de ouders was er een mogelijkheid om kennis te nemen van de waterpolo structuur in Regio West. Talentherkenning en talentontwikkeling kwamen daarbij aan de orde in de presentatie van Eric Noordegraaf, de sporttechnisch coördinator waterpolo van de Regio.

Dit seizoen wordt er een trainingsprogramma aangeboden voor de E-jeugd. Het programma zal bestaan uit 30 trainingen en aangeboden worden op 2 verschillende in Den Haag en Dordrecht.

Instromen tijdens het seizoen is mogelijk! Er staan vanaf februari nog trainingen op het programma t/m juni voor het tarief van 75 euro!

Voor meer info: jeugdwaterpolo@knzbwest.nl