Minioren ClubMeet 2018
11-11-2018

Op zaterdag 10 en zondag 11 november zijn er op 2 locaties de Minioren Club Meet georganiseerd.

Altijd een leuke wedstrijd die begonnen wordt met een opmars van de deelnemertjes waarbij ze verkleed zijn. Dit jaar was het thema Disney en de kinderen & ploegleiding hadden echt hun best gedaan om er iets moois van te maken. De meest uiteenlopende Disneyfiguren kwamen voorbij! Bij de wedstrijd in Dordrecht was het team van De Devel het mooist verkleed en in Alphen a/d Rijn was de jury van mening dat d'Elft de winnaar was. Beide verenigingen kregen een mooie gegraveerde schaal plus wat lekkers door de kids. 

Natuurlijk ging daarna alle aandacht uit naar de wedstrijd. De verenigingen die in Dordrecht en in Alphen in de totale seconden puntentelling op de nummers 1-2-3 zijn geƫindigd, kregen een prachtige beker. Maar waar het echt om gaat, dat is natuurlijk wie de nummers 1 en 2 uit Regio West zijn! Daarbij wordt de seconden puntentelling van alle deelnemende verenigingen (zowel van de wedstrijd in Dordrecht als Alphen a/d Rijn) op een rijtje gezet.

De twee verenigingen die onze regio mogen vertegenwoordigen op de landelijke Minioren Club Meet zijn:

1. Rotterdam Swimming (1614.85 punten)
2. Columbiaan (1633:45 punten)

Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Zoals bekend mogen niet alleen de 2 snelste teams per regio naar de landelijke finale, maar deze teams worden aangevuld met de 6 tijdsnelsten van Nederland. Regio West blijkt hele snelle minioren te hebben, want op basis van tijd zijn er nog een aantal teams die doorgaan naar de Nationale ClubMeet:

  • SGGO
  • WVZ
  • Barracuda
  • WZK Zwemmen

Totaal uitslag Clubmeet RegioWest.xlsx