Nieuwsoverzicht

21-1-2021

Henri Wint is 12 januari onderscheiden voor zijn inzet voor de schoonspringsport in de regio West. Sinds de oprichting van de regio's is Henri actief geweest als voorzitter van de schoonspringcommissie en als lid van het regiobestuur.

15-10-2020

Er gelden sinds 13 oktober strengere Corona-maatregelen in Nederland en die hebben ook consequenties voor onze zwemsport. Volgens de maatregelen mogen er de komende 4 weken geen wedstrijden worden georganiseerd.

07-10-2020

Op zondag 11 oktober worden in Den Haag en Leiden de eerste Niveauwedstrijden van het seizoen gezwommen. Door alle Corona maatregelen zal dit in sterk gewijzigde vorm zijn.

23-9-2020

De Regio Wedstrijdzwemcommissie heeft een aantal belangrijke beslissingen genomen over zwemwedstijden die door de regio georganiseerd worden. De beslissingen vloeien voort uit de extra Corona-maatregelen die in Nederland en binnen de veiligheidsregio's van kracht zijn.

04-9-2020

Na een korte en heftige ziekteperiode is Jan Post, oprichter van Zwemvereniging de Duck, op donderdag 27 augustus jl. overleden. 

Wij willen Jan Post grote dank uitbrengen voor al zijn inzet en alles wat hij betekend heeft binnen het waterpolo en in zijn algemeen voor de zwemsport en wensen zijn familie en nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

De crematie heeft in besloten kring plaats gevonden.

03-8-2020

Maandag 15 juli 2020 heeft Kevin Neleman uit handen van Emil van Leeuwen het KNZB Regio West Ereteken mogen ontvangen. Kevin stopt na jarenlange inzet voor het MiniPolo binnen de regio.

2 pagina's1 2 >