Nieuwsoverzicht

07-8-2017

KNZB Regio West is op zoek naar een nieuwe secretaris!

Als secretaris van Regio West vertegenwoordig je op vrijwillige basis samen met de voorzitter en penningmeester de regio in het dagelijks bestuur. Je vergadert gemiddeld één keer per maand afwisselend met het dagelijks bestuur en het voltallige bestuur van de regio. Je verricht en coördineert organisatorische, secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van het regiobestuur. Je zoekt en onderzoekt informatie betreffende actuele onderwerpen en werkt voorstellen uit voor bestuurs-en regioraadvergaderingen. Daar waar nodig ontvang je ondersteuning van de administratief medewerker van de regio.

Meer informatie over deze functie is te vinden in de vacature.

05-6-2017

Wegens drukke werkzaamheden heeft Ellen Janszen Spitman haar activiteiten als secretaris van het Regiobestuur van Regio West van de KNZB met onmiddellijke ingang beëindigd. Het bleek niet langer mogelijk om deze rol te combineren met haar zakelijke verplichtingen.

22-3-2017

Het weekend van 18 en 19 maart 2017 stond voor de schoonspringers in het teken van de Regio West Bokaal in het Hofbad. De springers van vereniging Joop Stotijn/DSZ uit Den Haag presteerden overall gezien het beste en namen de Regio West Bokaal 2017 mee naar huis. De volledige uitslagen zijn te downloaden via de uitslagenpagina.

De volgende wedstrijd van het schoonspringen is de Combi-Joker-wedstrijd op 9 april in Zoetermeer. De uitnodiging en sprongenlijst zijn te downloaden via de wedstrijdkalender.

21-11-2016

De uitslagen van de Open Int. Leeftijdsgroepen en Master wedstrijd 1 meter plank van 20 november in Den Haag zijn te downloaden via de uitslagenpagina.

10-10-2016

De uitslagen van de Beginners- en ervaringswedstrijd op de 1 meterplank, gehouden op 9 oktober in Den Haag, zijn te downloaden via de uitslagenpagina.

11-4-2016

De uitslagen van de Combi-Joker wedstrijd van 10 april in Zoetermeer zijn te downloaden via de uitslagenpagina.

2 pagina's1 2 >