Nieuwsoverzicht

09-7-2018

Het seizoen zit er op en iedereen zal de aankomende weken gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Zowel de commissie- als de bestuursleden van de regio zullen hierdoor beperkt bereikbaar zijn.

Het regiobureau is gesloten van 11 juli tot 1 augustus.

Wij wensen u allen een fijne vakantie toe.

13-6-2018

Graag informeert het Regiobestuur u kort over de besproken punten in haar bestuursvergadering. Hieronder vindt u de highlights van de vergadering van 17 mei jl. Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van één van onderstaande punten dan kunt u deze mailen naar: secretaris@knzbwest.nl

31-5-2018

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Ook zwemverenigingen moeten aan deze wetgeving voldoen. Om tijdig aan de nieuwe regelgeving te voldoen, moet elke vereniging stappen ondernemen.

27-3-2018

Tijdens de Regioraad op donderdag 22 maart is Linda Goderie gekozen tot nieuw lid van het Regiobestuur met de portefeuille Communicatie. Hieronder stelt Linda zich voor:

27-3-2018

Donderdag 22 maart vond de Regioraad plaats. De vernieuwde opzet trok veel belangstellenden. Met een stijging van maar liefst 260% aan aanwezigen kijkt het regiobestuur tevreden terug op een geslaagde avond.

22-3-2018

De uitslagen van de Regio West Bokaal en Jeugd/Al in-wedstrijd op 17 en 18 maart zijn te downloaden via de Uitslagen-pagina.

De Regio West Bokaal werd gewonnen door JOOP STOTIJN DSZ uit Den Haag, van harte gefeliciteerd met dit resultaat!

2 pagina's1 2 >