Nieuwsoverzicht

13-3-2018

Voor het Schoonspringen staan binnenkort de wedstrijd om de Regiobokaal en de Combi-jokerwedstrijd op het programma.

Voor de Regiobokaal op 17 en 18 maart is het voorlopige programma te downloaden via de Wedstrijdkalender. Voor de Combi-jokerwedstrijd op 8 april is via dezelfde pagina de uitnodiging en het sprongprogramma te downloaden.

Alle springers alvast veel succes!

06-3-2018

Op 22 maart 2018 vindt de jaarlijkse Regioraad van Regio West plaats bij Conferentiecentrum Dekker aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer.

De vergaderstukken zijn te downloaden op de pagina van het Regiobestuur.

19-2-2018

Al eerder brachten wij u op de hoogte van onze Regioraad op 22 maart a.s. Naast een formeel gedeelte, waarin wij u de vergaderstukken zullen presenteren, willen wij onze Regioraad dit keer ook een informeel karakter geven, zodat meer tweerichtingsverkeer ontstaat.

Wij roepen u als vereniging op om mee te doen aan onze ‘Best practice’ wedstrijd en hiervoor uw leukste/meest aansprekende (uitgevoerde) idee of activiteit met ons te delen!

06-2-2018

Seksuele intimidatie, een thema die geen enkele relatie met sport zou moeten hebben. Helaas is het tegendeel waar. De laatste jaren zijn er verschillende incidenten in (of in de omgeving van) het zwembad in het nieuws geweest. Iedereen moet in een veilige sportomgeving kunnen sporten. Begeleiders in de sport hebben de verantwoordelijkheid om de sociale veiligheid te borgen.

30-1-2018

Graag informeert het Regiobestuur u kort over de besproken punten in haar bestuursvergadering. Hieronder vindt u de highlights van de vergadering van 11 januari j.l.

11-1-2018

Graag nodigen wij u uit voor onze Regioraad, de algemene ledenvergadering van Regio West. Deze staat dit jaar gepland op donderdag 22 maart a.s. en vindt plaats bij Conferentiecentrum Dekker aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer.

De Regioraad zal dit jaar anders van opzet zijn, waarbij wij hopen vertegenwoordigers van alle verenigingen binnen Regio West te mogen verwelkomen.

2 pagina's1 2 >