Nieuwsoverzicht

06-10-2020

Er zijn veel senioren afgemeld voor de Inerregio Senioren.

Er is daarom besloten de wedstrijd te draaien met maar twee jurypanels.

De volgende juryleden zijn hierdoor afgevallen, die wel opgegeven waren.

Mw. Janny Leuring                          (AZC))

 Mw. Marilou Schouten                 (GZC Donk)

 Mw. Antoinette Sijben                 (ACZ)

Hr. Patrick Sijben                            (ACZ)

 

27-9-2020

De eerste grote wedstrijd van het synchroonzwemmen binnen de beperkingen van de 1,5 m samenleving, in het nieuwe zwembad Aquapelle, was een geslaagd evenement!

04-5-2020

Het niet kunnen beoefenen van onze geliefde zwemsport en het wegvallen van de sociale contacten die we hierbij hebben, is zwaar. Voor alle betrokkenen. Natuurlijk voor de sporters zelf, maar ook de trainers die met passie ‘hun’ sporters begeleiden en officials, die met veel liefde de wedstrijden in goede banen leiden. En alle anderen die de zwemsport en verenigingen draaiende houden.

Ook binnen Regio West wordt hard gewerkt aan de opstart van de zwemactiviteiten. Lees hier de nieuwsbrief van het Regiobestuur.

Daarnaast zijn door diverse verenigingen vragen gesteld over de jaarverslagen van 2019 en de begroting 2020. In een FAQ worden de gestelde vragen beantwoord.

Blijf goed voor jezelf zorgen, en voor elkaar. Hopelijk tot snel in het zwembad!

 

23-3-2020

Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft de KNZB besloten alle competities en andere wedstrijden van het seizoen 2019/2020 te stoppen dan wel af te gelasten.

Voor meer informatie, zie de website van de KNZB.

12-3-2020

De KNZB heeft conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 31 maart.

Houd de KNZB-website en socials in de gaten voor het laatste nieuws.

12-3-2020

! Update richtlijnen Corona virus !

Zoals jullie waarschijnlijk al weten heeft de KNZB vandaag besloten, conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM, alle competities, wedstrijden en activiteiten tot en met 31 maart stop te zetten.

2 pagina's1 2 >