Nieuwsoverzicht

06-3-2018

Op 22 maart 2018 vindt de jaarlijkse Regioraad van Regio West plaats bij Conferentiecentrum Dekker aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer.

De vergaderstukken zijn te downloaden op de pagina van het Regiobestuur.

19-2-2018

Al eerder brachten wij u op de hoogte van onze Regioraad op 22 maart a.s. Naast een formeel gedeelte, waarin wij u de vergaderstukken zullen presenteren, willen wij onze Regioraad dit keer ook een informeel karakter geven, zodat meer tweerichtingsverkeer ontstaat.

Wij roepen u als vereniging op om mee te doen aan onze ‘Best practice’ wedstrijd en hiervoor uw leukste/meest aansprekende (uitgevoerde) idee of activiteit met ons te delen!

06-2-2018

Seksuele intimidatie, een thema die geen enkele relatie met sport zou moeten hebben. Helaas is het tegendeel waar. De laatste jaren zijn er verschillende incidenten in (of in de omgeving van) het zwembad in het nieuws geweest. Iedereen moet in een veilige sportomgeving kunnen sporten. Begeleiders in de sport hebben de verantwoordelijkheid om de sociale veiligheid te borgen.

31-1-2018

Zaterdag 27 en zondag 28 januari 2018 was de NK Senioren en Masters synchroonzwemmen in Alkmaar.

Vanuit onze Regio deden ACZ, AZC en BZ&PC mee bij de Senioren en AZC  DSZ  en zwemvereniging Westland bij de Masters.

Ook waren we goed vertegenwoordigd met juryleden.

 

31-1-2018


Een sidderende strijd, dat was het afgelopen weekend, 27 en 28 januari, op de Nederlands Kampioenschappen Synchroonzwemmen voor Senioren (18+). ACZ mocht met haar Junioren (15-17) driemaal het erepodium op. Zilver was er voor zowel de Technische als Vrije Duet van Kim Schallenberg en Manolya Yapar. Derde plek was ervoor de Technische Uitvoering en brons voor de Vrije Uitvoering voor de ploeg, waaraan ook Laura van Meel, Marleen Brandhorst, Thara Maas (TU)/Maria Lorenzini (VU), Hester Cup, Laura Sijben en Jade Middelhof deelnamen.

30-1-2018

Graag informeert het Regiobestuur u kort over de besproken punten in haar bestuursvergadering. Hieronder vindt u de highlights van de vergadering van 11 januari j.l.

2 pagina's1 2 >