Nieuwsoverzicht

23-3-2020

Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft de KNZB besloten alle competities en andere wedstrijden van het seizoen 2019/2020 te stoppen dan wel af te gelasten.

Voor meer informatie, zie de website van de KNZB.

12-3-2020

De KNZB heeft conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 31 maart.

Houd de KNZB-website en socials in de gaten voor het laatste nieuws.

12-3-2020

! Update richtlijnen Corona virus !

Zoals jullie waarschijnlijk al weten heeft de KNZB vandaag besloten, conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM, alle competities, wedstrijden en activiteiten tot en met 31 maart stop te zetten.

11-3-2020

Naar aanleiding van de maatregelen van de Brabantse veiligheidsregio's en het advies van NOC*NSF heeft de KNZB besloten al haar wedstrijden en activiteiten in Noord-Brabant niet door te laten gaan tot en met dinsdag 17 maart.

28-2-2020

Ook in de zwemwereld leven veel vragen over het coronavirus en de consequenties voor deelname aan (inter)nationale zwemevenementen.

23-2-2020

Zaterdag 22 en zondag 23 februari was de Belgian Wolf Cup in La Louviére België.

Zaterdag zwom Mare Schallenberg van ACZ samen met haar duet partner Marloes Steenbeek van de Dolfijn. Ze behaalden een gouden medaille.

Zondag zwom het duet Merel Leuring van AZC met Maria Lorenzini van ACZ.Ook zij behaalden een gouden medaille.

Als soliste werd Maria ook eerste en Merel werd tweede.

maremerel en maria

2 pagina's1 2 >