Nieuwsoverzicht

27-3-2018

Tijdens de Regioraad op donderdag 22 maart is Linda Goderie gekozen tot nieuw lid van het Regiobestuur met de portefeuille Communicatie. Hieronder stelt Linda zich voor:

27-3-2018

Donderdag 22 maart vond de Regioraad plaats. De vernieuwde opzet trok veel belangstellenden. Met een stijging van maar liefst 260% aan aanwezigen kijkt het regiobestuur tevreden terug op een geslaagde avond.

18-3-2018

19 Echte Trainers
Zaterdag 17 maart hebben 19 deelnemers uit onze Regio West hun KNZB Trainer2-diploma ontvangen uit handen van KNZB-opleiders Petri Engels en Ingrid Lommerse.
Ze zijn nu officieel gediplomeerde trainers.
In het voorjaar 2017 startte de Trainer2-opleiding van de KNZB.  Alle 19 deelnemers van ACZ, Widex GZC Donk en ZV Katwijk behaalden hun diploma. Bij de uitreiking meldden de opleiders dat ze zelden zo’n gemotiveerde groep hebben mogen opleiden 😊.

06-2-2018

Seksuele intimidatie, een thema die geen enkele relatie met sport zou moeten hebben. Helaas is het tegendeel waar. De laatste jaren zijn er verschillende incidenten in (of in de omgeving van) het zwembad in het nieuws geweest. Iedereen moet in een veilige sportomgeving kunnen sporten. Begeleiders in de sport hebben de verantwoordelijkheid om de sociale veiligheid te borgen.

31-1-2018

Zaterdag 27 en zondag 28 januari 2018 was de NK Senioren en Masters synchroonzwemmen in Alkmaar.

Vanuit onze Regio deden ACZ, AZC en BZ&PC mee bij de Senioren en AZC  DSZ  en zwemvereniging Westland bij de Masters.

Ook waren we goed vertegenwoordigd met juryleden.

 

31-1-2018


Een sidderende strijd, dat was het afgelopen weekend, 27 en 28 januari, op de Nederlands Kampioenschappen Synchroonzwemmen voor Senioren (18+). ACZ mocht met haar Junioren (15-17) driemaal het erepodium op. Zilver was er voor zowel de Technische als Vrije Duet van Kim Schallenberg en Manolya Yapar. Derde plek was ervoor de Technische Uitvoering en brons voor de Vrije Uitvoering voor de ploeg, waaraan ook Laura van Meel, Marleen Brandhorst, Thara Maas (TU)/Maria Lorenzini (VU), Hester Cup, Laura Sijben en Jade Middelhof deelnamen.

2 pagina's1 2 >