E-clinic in Papendrecht
26-11-2018

Op 25 november organiseerde de RWPS samen met de KNZB een clinic voor E-sporters in het mooie zwembad in Papendrecht. Dit gebeurde onder professionele leiding van Paul Metz, die gespecialiseerd is in waterpolotrainingen.

Groepsfoto deelnemers E-clinic Papendrecht

Ruim 50 jongens en meisjes onder de 11 jaar van diverse verenigingen uit onze regio waren samen ouders en trainers aanwezig. Eerst werd een stuk theorie gedaan met videobeelden en vervolgens een goede warming-up. Daarna gingen de sporters 1,5 uur watertraining doen, waaraan zeer enthousiast werd meegedaan.

E-clinic Papendrecht

Dit evenement is bedoeld om kennis te maken met de RWPS, die trainingen verzorgt voor enthousiaste sporters, die naast hun clubtrainingen extra training samen andere enthousiaste sporters van andere clubs willen doen en zich verder willen ontwikkelen in het waterpolo. De RWPS is er voor alle clubs uit de regio, een neutrale partij en wordt bestuurlijk en financieel ondersteund door KNZB Regio West. Kortom een mooi programma voor enthousiaste sporters (in de categorie E en D) van alle clubs in de regio, die met passie hun sport willen beoefenen.

In 2019, op 3 februari zal er weer een E-clinic georganseerd worden, maar dan in het Hofbad in Den Haag. Verdere informatie volgt.