7 juli: Regio MiniPolo Toernooi
7 juli: Regio MiniPolo Toernooi
01-06-2019

Graag nodigen we alle clubs uit Regio West uit voor een extra en bijzonder evenement: een Regio MiniPolo Toernooi! Dit is het laatste toernooi van dit MiniPolo-seizoen en hiermee willen het feestelijk afsluiten. Het zal plaatsvinden op zondag 7 juli van 14:00-17:00 uur in zwembad AquaRijn in Alphen a/d Rijn.

Naast een hopelijk vol en gezellig toernooi-programma, zullen er ook andere activiteiten m.b.t. jeugdwaterpolo georganiseerd worden. Zo zal de Regionale WaterpoloSchool (RWPS) informatie geven aan ouders/geïnteresseerden over hun programma. De organisatie ligt in handen van de Werkgroep Jeugd van KNZB Regio West in samenwerking met AZC.

Aanmelden

We nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn (ouders, trainers, coaches, coördinatoren, enz.). Deelnemers zijn uiteraard de minipoloërs: kinderen tot 10 jaar die nog geen reguliere competitie spelen. Clubs kunnen zich aanmelden met het aantal teams en deelnemers via jeugdwaterpolo@knzbwest.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 1 juli. Maar i.v.m. de voorbereidingen vragen we de aanmelding zo spoedig mogelijk te doen.

Spelleider/scheidsrechter

We vragen de bezoekende clubs om één spelleider/scheidsrechter aan te leveren. Heeft u iemand die deze middag een aantal wedstrijdjes wil fluiten, geef dan bij de aanmelding ook zijn/haar naam en e-mailadres op.

Alle informatie op een rijtje

  • Regio MiniPolo Toernooi
  • Datum: zondag 7 juli 2019
  • Tijd: 14:00 - 17:00 uur
  • Zwembad: AquaRijn, Alphen a/d Rijn
  • Adres: Cantharel 10, 2403 RA
  • Aanmelden uiterlijk zondag 1 juli via jeugdwaterpolo@knzbwest.nl!

 

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet! Er volgt nog wat laatste informatie per e-mail voorafgaand aan het toernooi.