Regionale Waterpolo School

RWPS

Trainingen voor E, D en C sporters

Op drie locaties in Regio West (Dordrecht, Den Haag en Alphen aan den Rijn) is er komend seizoen een aanbod onder de noemer Regionale WaterPoloSchool (RWPS). De trainingsprogramma’s zijn voor de E, D- en C-jeugd. De focus ligt met name op de sporters E en D (talentherkenning).

De meisjes en jongens in de leeftijdscategorie onder de 11, 13 en onder de 15 jaar kunnen dus gebruik maken van de programma’s. Deelname aan de 30 trainingen staat open voor alle sporters die lid zijn van een vereniging.

De trainingen vangen aan voor alle leeftijdscategorieën op de drie locaties. Gedurende het seizoen kan er een aanpassing plaatsvinden in de programmering. Trainingstijden nog onder enig voorbehoud. De roosters staan op de betreffende site van WOC Regio West.

Het waterpolosecretariaat van de vereniging kan haar leden aanmelden middels het inschrijfformulier via . Ook sporters kunnen zich rechtstreeks via dit mail adres aanmelden.

De sporters kunnen vanuit het RWPS programma worden geselecteerd om deel te nemen aan het RTC programma en de testdagen van de KNZB.

Inschrijven voor het RWPS programma kan tot 20 juli 2019.

Financiën

De trainingsbijdrage voor de sporters bedraagt € 197,50 voor het gehele seizoen, exclusief deelname aan de selectie trainingen, testdagen en (Regio) toernooien.

Downloads

Meer informatie via www.waterpolo-opleidingscentrum.com.