Nieuwsoverzicht

11-1-2018

Graag nodigen wij u uit voor onze Regioraad, de algemene ledenvergadering van Regio West. Deze staat dit jaar gepland op donderdag 22 maart a.s. en vindt plaats bij Conferentiecentrum Dekker aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer.

De Regioraad zal dit jaar anders van opzet zijn, waarbij wij hopen vertegenwoordigers van alle verenigingen binnen Regio West te mogen verwelkomen.

09-1-2018

Het aanstellen van scheidsrechters op onze waterpolowedstrijden in competitieverband wordt geregeld door de aansteller van scheidsrechters. Bij het aanstellen wordt rekening gehouden met de wensen van de scheidsrechters en de blokkades die zij hebben aangebracht in hun portal. Hoewel het rooster tussen de zes à vier weken voor aanvang van de wedstrijd bekend is, komen er regelmatig afmeldingen binnen. De her-aansteller heeft dan als taak om de opengevallen plek weer in te vullen.

Onze vrijwilligers die op dit moment de her-aanstellingen verzorgen, hebben te kennen gegeven dat dit vanaf deze maand voor hen door omstandigheden onmogelijk is om te blijven doen.

De waterpolocommissie is daardoor dringend op zoek naar iemand die de her-aanstelling van scheidsrechters voor zijn rekening zou willen nemen.

19-12-2017

Regio West heeft sinds kort een nieuwe secretaris: Wendy Nobel. Zij stelt zich hieronder voor.

19-12-2017

Graag informeert het Regiobestuur u kort over de besproken punten in haar laatste bestuursvergadering van dit jaar.

Hieronder vindt u de highlights van de vergadering van 16 november j.l. Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van één van onderstaande punten dan kunt u deze mailen naar: secretaris@knzbwest.nl.

19-9-2017

Het nieuwe sportseizoen staat weer voor de deur. We hechten veel waarde aan sportiviteit en respect, ze bepalen voor een groot deel het sportplezier. Daarom starten we een vervolg-campagne Code Blauw die sportief en respectvol gedrag stimuleert. De kick-off van de campagne is tijdens het KNZB congres op 29 september.

18-9-2017

Namens de RWPC en de KNZB informeren wij u over een campagne die deze week van start gaat.

2 pagina's1 2 >