Nieuwsoverzicht

06-3-2018

Op 22 maart 2018 vindt de jaarlijkse Regioraad van Regio West plaats bij Conferentiecentrum Dekker aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer.

De vergaderstukken zijn te downloaden op de pagina van het Regiobestuur.

19-2-2018

Al eerder brachten wij u op de hoogte van onze Regioraad op 22 maart a.s. Naast een formeel gedeelte, waarin wij u de vergaderstukken zullen presenteren, willen wij onze Regioraad dit keer ook een informeel karakter geven, zodat meer tweerichtingsverkeer ontstaat.

Wij roepen u als vereniging op om mee te doen aan onze ‘Best practice’ wedstrijd en hiervoor uw leukste/meest aansprekende (uitgevoerde) idee of activiteit met ons te delen!

06-2-2018

Seksuele intimidatie, een thema die geen enkele relatie met sport zou moeten hebben. Helaas is het tegendeel waar. De laatste jaren zijn er verschillende incidenten in (of in de omgeving van) het zwembad in het nieuws geweest. Iedereen moet in een veilige sportomgeving kunnen sporten. Begeleiders in de sport hebben de verantwoordelijkheid om de sociale veiligheid te borgen.

30-1-2018

Graag informeert het Regiobestuur u kort over de besproken punten in haar bestuursvergadering. Hieronder vindt u de highlights van de vergadering van 11 januari j.l.

11-1-2018

Graag nodigen wij u uit voor onze Regioraad, de algemene ledenvergadering van Regio West. Deze staat dit jaar gepland op donderdag 22 maart a.s. en vindt plaats bij Conferentiecentrum Dekker aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer.

De Regioraad zal dit jaar anders van opzet zijn, waarbij wij hopen vertegenwoordigers van alle verenigingen binnen Regio West te mogen verwelkomen.

09-1-2018

Het aanstellen van scheidsrechters op onze waterpolowedstrijden in competitieverband wordt geregeld door de aansteller van scheidsrechters. Bij het aanstellen wordt rekening gehouden met de wensen van de scheidsrechters en de blokkades die zij hebben aangebracht in hun portal. Hoewel het rooster tussen de zes à vier weken voor aanvang van de wedstrijd bekend is, komen er regelmatig afmeldingen binnen. De her-aansteller heeft dan als taak om de opengevallen plek weer in te vullen.

Onze vrijwilligers die op dit moment de her-aanstellingen verzorgen, hebben te kennen gegeven dat dit vanaf deze maand voor hen door omstandigheden onmogelijk is om te blijven doen.

De waterpolocommissie is daardoor dringend op zoek naar iemand die de her-aanstelling van scheidsrechters voor zijn rekening zou willen nemen.

2 pagina's1 2 >