Nieuwsoverzicht

07-8-2017

KNZB Regio West is op zoek naar een nieuwe secretaris!

Als secretaris van Regio West vertegenwoordig je op vrijwillige basis samen met de voorzitter en penningmeester de regio in het dagelijks bestuur. Je vergadert gemiddeld één keer per maand afwisselend met het dagelijks bestuur en het voltallige bestuur van de regio. Je verricht en coördineert organisatorische, secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van het regiobestuur. Je zoekt en onderzoekt informatie betreffende actuele onderwerpen en werkt voorstellen uit voor bestuurs-en regioraadvergaderingen. Daar waar nodig ontvang je ondersteuning van de administratief medewerker van de regio.

Meer informatie over deze functie is te vinden in de vacature.

14-6-2017

KNZB Regio West heeft een eigen Facebook-pagina, waar vanaf heden ook de waterpolo-updates geplaatst zullen worden. 

05-6-2017

Wegens drukke werkzaamheden heeft Ellen Janszen Spitman haar activiteiten als secretaris van het Regiobestuur van Regio West van de KNZB met onmiddellijke ingang beëindigd. Het bleek niet langer mogelijk om deze rol te combineren met haar zakelijke verplichtingen.

04-6-2017

Vanaf september starten de trainingen van de RWPS weer en willen graag de ambitieuze en enthousiaste sporters vragen zich voor 1 juli aan te melden voor de trainingen. Aanmelden kan via jeugdwaterpolo@knzbwest.nl d.m.v. het bijgaande inschrijfformulier.

11-5-2017

Op zaterdag 13 mei starten om 14.30 uur de bekerfinales van Regio West van seizoen 2016-2017. De bekerfinales worden gespeeld in Sportcomplex De Hoge Devel in Zwijndrecht. Zie onderstaande poster voor het speelschema.

2 pagina's1 2 >