Nieuwsoverzicht

14-5-2018

Ben jij een waterpolo-talent en wil je extra trainen met andere talenten?

Op twee locaties in Regio West (Dordrecht en Den Haag) is er komend seizoen een aanbod onder de noemer Regionale WaterPoloSchool (RWPS). De trainingsprogramma’s zijn voor de E, D- en C-jeugd. De focus ligt met name op de sporters E en D (talentherkenning).

Klik hier voor meer informatie over de Regionale WaterPoloSchool. Aanmelden kan tot 1 juli a.s.!

14-5-2018

Tijdens zijn vakantie in Hongarije is Leo van de Graaf op 1 mei j.l. overleden. Hij was 43 jaar lang actief als scheidsrechter binnen het waterpolo.

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte bij dit verlies.

13-5-2018

Sinds het begin van dit kalenderjaar mag ik het team Waterpolo op het bondsbureau versterken. Een uitdaging waar ik steeds beter de weg in kan vinden. Wat opvalt is de enorme passie waarmee de verschillende betrokken vrijwilligers in het land zich inzetten voor het goed verlopen van de competities.

28-3-2018

Op 18 maart werd in zwembad BinnenZee in Noordwijk een Minipolo toernooi georganiseerd door NZ&PC. Klik hier voor een uitgebreide fotoserie van dit geslaagde toernooi!

27-3-2018

Tijdens de Regioraad op donderdag 22 maart is Linda Goderie gekozen tot nieuw lid van het Regiobestuur met de portefeuille Communicatie. Hieronder stelt Linda zich voor:

27-3-2018

Donderdag 22 maart vond de Regioraad plaats. De vernieuwde opzet trok veel belangstellenden. Met een stijging van maar liefst 260% aan aanwezigen kijkt het regiobestuur tevreden terug op een geslaagde avond.

2 pagina's1 2 >