Regio West organiseert clinics wedstrijdzwemmen

Het  bestuur van  Regio West is een warm voorstander van  Sportstimulering. Vanuit het wedstrijdzwemmen wordt hier m.i.v. januari 2017 invulling aan gegeven door het verzorgen van clinics. De clinics staan onder leiding van een trainer uit de Regio West die zijn/haar  sporen verdiend heeft en wordt geassisteerd door trainers van verenigingen uit de Regio West. Tijdens een clinic wordt een slag of een onderdeel van het wedstrijdzwemmen behandeld en per clinic zal steeds een ander onderdeel aan de orde komen.

De eerstvolgende clinic vindt plaats op:

Datum: 19 mei 2018
Locatie : 5-meibad te Leiden,  Boshuizerlaan 1, 2321 SG Leiden
Tijdstip: 14.00 tot 15.30.
Doelgroep : minioren meisjes van geboortejaar 2007 t/m 2009 en jongens 2006 t/m 2009
Uiterste aanmelddatum :  15 mei 2018 24.00 uur
Uiterlijk donderdag 17 mei 2018 ontvangen de deelnemers een mail met gedetailleerde gegevens.

De  training wordt verzorgd door Robbert Donk, hoofdtrainer van Wiekslag. Het onderwerp is rugcrawl.
Meebrengen: eigen materialen zoals een plankje, pullbuoy en zoomers. (Er worden vanuit de regio geen materialen verstrekt)

Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding en is voor de deelnemers zonder kosten. Er is vanwege de ruimte in het bad en de veiligheid een limiet aan het aantal deelnemers.

Mochten er nog trainers zijn die graag zouden willen assisteren bij 1 of meerdere van deze clinics stuur dan een mail naar met je naam, vereniging, bevoegdheid, woonplaats en telefoonnummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

.

DE CLINIC VAN 19 MEI IS VOL! AANMELDEN IS NIET LANGER MOGELIJK!