Medewerkers bij wedstrijden

Regiowedstrijden worden georganiseerd door een lid van Regio West. Bij alle wedstrijden geldt dat één of meer verenigingen verantwoordelijk zijn om de medewerkerstaken te vervullen. In de regiokalender vindt u de namen van verenigingen die verantwoordelijk zijn voor het leveren van de medewerkers bij wedstrijden. Wij gaan er van uit dat u onderling contact zoekt om de invulling van de taken op de juiste manier te verdelen.

Uiterlijk dinsdag voorafgaand aan de wedstrijd dient u door te geven welke medewerkers aanwezig zullen zijn. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat hoort bij de betreffende wedstrijden. Het onderwerp van de e-mail waarmee u het overzicht doorgeeft, dient als volgt te zijn opgebouwd:

jjjj-mm-dd=plaats wedstrijd - naam vereniging - naam wedstrijd – overzicht medewerkers

voorbeeld:
2022-04-13=Nieuwegein - ZV De Badmuts - Regio West Niveauwedstrijd deel 5 – overzicht medewerkers

In dit programma vindt u een overzicht van de medewerkerstaken; het schema van verenigingen die de medewerkerstaken dienen te vervullen vindt u in de Regiokalender. 

Bij een regiowedstrijd zorgt een van de verantwoordelijke verenigingen voor frisdrank en hapjes voor de officials en de medewerkers (*). Spreekt u vooraf duidelijk af wie dit regelt. Doorgaans zijn 8 flessen frisdrank per wedstrijd voldoende. Denkt u eraan om plastic flessen & bekertjes mee te nemen. U kunt de kosten tijdens de wedstrijd declareren bij de vertegenwoordiger van de Regio. Koffie & thee voor de juryvergadering wordt door de regiovertegenwoordiger verzorgd. Dit wordt of besteld in de horeca van het bad of bij het clubhuis van de vereniging die in het betreffende bad de thuisbasis heeft.

*In een aantal baden worden frisdrank & hapjes geregeld via de horeca van het bad. Dit zijn: 

  • Hofbad - Den Haag
  • Sportboulevard - Dordrecht
  • De Geul - Papendrecht
  • Blokweer - Alblasserdam
  • De Tobbe - Gouda
  • De Veur - Zoetermeer
  • RZwemcentrum - Rotterdam