Regio Minioren Club Meet

De Regio Minioren Club Meet wordt gezwommen op 10-11 november 2018. 
Op zaterdag 10 november wordt in Dordrecht en op zondag 11 november in Alphen aan den Rijn gezwommen.
Dordrecht: inzwemmen 12:30 uur, start wedstrijd 13.00 uur.
Alphen aan den Rijn: inzwemmen: 12:30 uur, start wedstrijd 13.00 uur.

Thema
Het thema van dit jaar is Disney.
Verenigingen worden uitgenodigd om zich te (ver)kleden en/of een spandoek te maken in dit thema. De wedstrijd begint met een rondtocht door het bad. Aan de fraaiste, leukste, origineelste vereniging wordt een 'perfomance'prijs uitgereikt. 

Indeling verenigingen en medewerkers 
Dordrecht
:
Scom/Zeehond, De Geul, Poseidon, SGGO, ZPB&HL, ZOB’66, Devel, MNC, Kempvis, ACZ, Lansingh, Wiekslag, ZVVS, Rotterdam Swimming, Feijenoord Albion, Strijen, Numansdorp, PCG.
Verenigingen die medewerkers leveren: MNC (coördinatie), ZOB, Lansingh en ZPB & HL.

Alphen aan den Rijn
WZK, Columbiaan, WVZ, The Hague Swimming, Barracuda, ZVL-1886, GZC Donk, Watervogels, Noordwijkerhout, D’Elft, AZC, Zoetermeer, DSZ, ZV Westland, BZ&PC, Sassenheim, de Gouwe.
Verenigingen die medewerkers leveren: The Hague Swimming (coördinatie), Columbiaan, WVZ en Barracuda (AZC verleent assistentie bij op- en afbouw)

Verenigingen die in dit schema staan en niet willen/kunnen meedoen worden vriendelijk verzocht dit door te geven aan de miniorenwerkgroep.

Programmaboekjes

2018-11-11=Alphen Minioren ClubMeet - startlijst.pdf

U kunt via LiveTiming de inschrijvingen & uitslagen volgen.

Prijzen en plaatsing landelijke finale Clubmeet
Per locatie ontvangen de nummers 1, 2 en 3 een beker.
Per regio plaatsen zich 2 verenigingen voor de landelijke finale van de Minioren Clubmeet. Vanuit Regio West zijn dit de 2 tijdsnelste verenigingen. Dat houdt in dat de winnaar van de ene locatie niet automatisch geplaatst is voor de landelijke finale indien op de andere locatie 2 verenigingen sneller zijn.