Regio Minioren Club Meet

De Regio Minioren Club Meet wordt vanaf dit seizoen met 2 voorrondes gezwommen, deel 1 op 9-10 november 2019 en deel 2 op 8-9 februari 2020.

LET OP: de afgelaste Clubmeet deel 2 van 8 februari in Den Haag wordt ingehaald op zondag 22 maart 2020 in het Groenhovenbad in Gouda.

Voorronde 1:
9 november 2019 – Dordrecht – Sportboulevard
- inzwemmen 12:30 uur, start wedstrijd 13.00 uur.
10 november 2019 – Gouda – Groenhovenbad
LET OP: Gewijzigd aanvangstijdstip
- inzwemmen: 12:20 uur, start wedstrijd 13.00 uur.

Voorronde 2:
8 februari 2020 – Dordrecht – Sportboulevard
- inzwemmen 12:30 uur, start wedstrijd 13.00 uur.
22 maart 2020 – Gouda – Groenhovenbad
- inzwemmen n.n.b, start wedstrijd n.n.b.

Programmaboekjes:
2020-02-08=Dordrecht Minioren Clubmeet deel 2 startlijst.pdf

Thema

Het thema van beide voorrondes is Olympische Spelen.
Verenigingen worden uitgenodigd om voor voorronde 1 zich te (ver)kleden en/of een spandoek te maken in dit thema en voor voorronde 2 een spandoek te maken in dit thema. De wedstrijd begint met een rondtocht door het bad. Aan de fraaiste, leukste, origineelste spandoek en/of vereniging wordt per voorronde een prijs uitgereikt.

Aantal deelnemers en aantal te zwemmen nummers
Een team mag uit maximaal 20 zwemmers bestaan. Elke zwemmer mag per voorronde maximaal 4x aan de start komen en dit is inclusief de estafettes.
Voor het programma, vervangende tijden en de algemene knzb-bepalingen zie: Programma en bepalingen Regio Club Meet 2019-2020 (update)

Verenigingen met meerdere teams
Wannneer een vereniging meerdere teams wil inschrijven dienen deze teams een teamnummer te krijgen. In deze handleiding is te zien hoe dit kan worden ingesteld (NB: in de handleiding staat dat er maximaal 18 zwemmers per team mogen worden ingeschreven maar dit is inmiddels gewijzigd naar 20 deelnemers). 

Indeling verenigingen en medewerkers
Dordrecht - verenigingen:
Scom/Zeehond, De Geul, Poseidon, SGGO, ZPB&HL, ZOB’66, Devel, MNC, Kempvis, ACZ, Lansingh, Wiekslag, ZVVS, Rotterdam Swimming, Strijen, Numansdorp, PCG, ZVS.

Dordrecht - medewerkers
Verenigingen die medewerkers leveren 9 november: MNC (coördinatie), Poseidon en de Geul, Rotterdam Swimming.
Verenigingen die medewerkers leveren 8 februari: SCOM/Zeehond (coördinatie), Wiekslag, de Devel en ZVVS

Gouda en Den Haag - verenigingen
WZK, Columbiaan, WVZ, The Hague Swimming, Barracuda, ZVL-1886, GZC Donk, Watervogels, Feijenoord Albion, Noordwijkerhout, D’Elft, AZC, Zoetermeer, DSZ, ZV Westland, BZ&PC, Sassenheim, de Gouwe, SG de Vliet

Gouda en Den Haag - medewerkers
Verenigingen die medewerkers leveren 10 november: GZC Donk (coördinatie), ZVL-1886, Barracuda en Columbiaan.
Verenigingen die medewerkers leveren 22 maart: The Hague Swimming (coördinatie), WZK, Feijenoord Albion en WVZ.

Verenigingen die in dit schema staan en niet willen/kunnen meedoen worden vriendelijk verzocht dit door te geven aan de miniorenwerkgroep, 

U kunt via LiveTiming de inschrijvingen & uitslagen volgen.

Prijzen en plaatsing landelijke finale Clubmeet
Per locatie ontvangen de nummers 1, 2 en 3 per voorronde een beker.

Na de 2e voorronde worden de resultaten van beide voorrondes opgeteld en wordt bekend wie er door mag naar de landelijke finale.
Per regio plaatsen zich 2 verenigingen voor de landelijke finale van de Minioren Clubmeet, vanuit Regio West zijn dit de 2 tijdsnelste verenigingen. Dat houdt in dat de winnaar van de ene locatie niet automatisch geplaatst is voor de landelijke finale indien op de andere locatie 2 verenigingen sneller zijn. Het landelijk deelnemersveld  wordt aangevuld tot een totaal van 16 met de opvolgende landelijke tijdsnelste verenigingen.