REGIO MINIOREN FINALES

De Regionale Miniorenfinales worden op 9 en 10 juni 2018 gehouden. 

Locatie: Sportboulevard, Dordrecht. 

Zaterdag 9 juni:

Juryvergadering 12:45
Inzwemmen 13:00
Start wedstrijd  13:30

Zondag 10 juni:

Juryvergadering 13:15
Inzwemmen 13:30
Start wedstrijd 14:0

Livetiming Miniorenfinales 

De inschrijfbestanden zijn automatisch gegenereerd vanuit de landelijke ranglijsten, verenigingen hoeven geen inschrijving in te sturen maar alleen aan te geven wie NIET aan de finales meedoen op een of meerdere nummers.
De actuele deelnemerslijst wordt gepubliceerd via livetiming, deze is samengesteld aan de hand van de tijden gezwommen in de voorronde.
De zwemmers die nog niet bij de beste 24 of 32 (resp 3 of 4 series) zitten staan op reserve (code AFW).
Aan alle secretariaten het verzoek om aan de hand van de ranglijsten aan te geven welke zwemmers niet deelnemen aan een of meerdere nummers.

Inschrijvingen voor de estafette nummers, programmanummers 17 en 34 kunnen gedaan worden via het inschrijfbestand dat alle verenigingen ontvangen hebben. Het bestand is ook te vinden op de webkalender.
Voor de estafettes geldt dat alleen geplaatste deelnemers ingeschreven kunnen worden. De volgorde is voor programma 17  j-m-j-m en voor programma 34 2xj, 2xm – volgorde vrij.

Afmeldingen dienen uiterlijk woensdag 30 mei doorgeven te worden via  
De voorlopige startlijst wordt uiterlijk zaterdag 2 juni op de website van Regio West gepubliceerd, op de voorlopige startlijst kan afgeschreven worden tot maandag 4 juni 20:00 uur.
De definitieve startlijst verschijnt uiterlijk woensdag 6 juni op de website van Regio West, waarbij per nummer 4 reserves worden geplaatst.