Nieuwsoverzicht

15-10-2020

Er gelden sinds 13 oktober strengere Corona-maatregelen in Nederland en die hebben ook consequenties voor onze zwemsport. Volgens de maatregelen mogen er de komende 4 weken geen wedstrijden worden georganiseerd.

07-10-2020

Op zondag 11 oktober worden in Den Haag en Leiden de eerste Niveauwedstrijden van het seizoen gezwommen. Door alle Corona maatregelen zal dit in sterk gewijzigde vorm zijn.

23-9-2020

De Regio Wedstrijdzwemcommissie heeft een aantal belangrijke beslissingen genomen over zwemwedstijden die door de regio georganiseerd worden. De beslissingen vloeien voort uit de extra Corona-maatregelen die in Nederland en binnen de veiligheidsregio's van kracht zijn.

27-7-2020

De KNZB heeft een protocol voor wedstrijden gepubliceerd.

09-7-2020

Op 9 juli vond de jaarvergadering wedstrijdzwemmen plaats. 

04-5-2020

Het niet kunnen beoefenen van onze geliefde zwemsport en het wegvallen van de sociale contacten die we hierbij hebben, is zwaar. Voor alle betrokkenen. Natuurlijk voor de sporters zelf, maar ook de trainers die met passie ‘hun’ sporters begeleiden en officials, die met veel liefde de wedstrijden in goede banen leiden. En alle anderen die de zwemsport en verenigingen draaiende houden.

Ook binnen Regio West wordt hard gewerkt aan de opstart van de zwemactiviteiten. Lees hier de nieuwsbrief van het Regiobestuur.

Daarnaast zijn door diverse verenigingen vragen gesteld over de jaarverslagen van 2019 en de begroting 2020. In een FAQ worden de gestelde vragen beantwoord.

Blijf goed voor jezelf zorgen, en voor elkaar. Hopelijk tot snel in het zwembad!

 

2 pagina's1 2 >